DKM Inside

DKM Customs is grote fan van sport. WK voetbal, Olympische Spelen, atletiekwedstrijden… We zitten steeds op de eerste rij! Dat DKM sponsor is van korfbalploeg Borgerhout/GW is ondertussen al langer bekend, maar nu steunen we ook triatleet Mike Ley. Met een carrière van bijna 20 jaar op zijn palmares, heeft Mike al heel wat verwezenlijkt. Daarom laten we hem graag zelf zijn verhaal vertellen. Lees dus zeker verder en geniet!
Sinds 2021 hebben we bij DKM een samenwerking met AP Hogeschool. Dankzij deze samenwerking en via werkplekleren, leiden wij jonge douanedeclaranten op en brengen we hen alle kneepjes van het douanevak bij.
Door de stijgende vraag van onze klanten voor de mogelijkheden van een inklaring op camion, hebben we verschillende opties bekeken om aan deze vraag te kunnen voldoen. Door het ontbreken van een eigen vergunning GLLP en door onze ligging, moesten we op zoek naar een alternatief. Dit resulteerde in een samenwerking met Keurpunt. 
Bij DKM begrijpen we dat onze klanten zelf hun dossiers willen opvolgen en terugvinden. Om deze reden bieden we een gratis track en trace systeem aan.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle trending douane inzichten