DKM kiest Keurpunt als hun partner

Door de stijgende vraag van onze klanten voor de mogelijkheden van een inklaring op camion, hebben we verschillende opties bekeken om aan deze vraag te kunnen voldoen. Door het ontbreken van een eigen vergunning GLLP en door onze ligging, moesten we op zoek naar een alternatief. Dit resulteerde in een samenwerking met Keurpunt. 

Keurpunt beschikt over alle douanevergunningen die nodig zijn om goederen te kunnen inklaren. Aangezien Keurpunt ook een zeer uitgebreid dienstenpakket aanbiedt, is het de ideale partner voor DKM. Ze bieden de mogelijkheid tot het controleren van bijna alle soorten goederen. Dit gaat van speelgoed tot zelfs vers fruit! 

Sinds begin dit jaar heeft het FAVV permanent een vestiging bij Keurpunt. Dit zorgt ervoor dat we steeds heel snel kunnen schakelenaangezien de controleurs steeds aanwezig zijn. 

De missie van Keurpunt luidt als volgt: “Het is ons streefdoel de controles op een efficiënte, kwaliteitsvolle en doelgerichte manier te laten verlopen. Wij communiceren tijdig en duidelijk en wensen de noden en verwachtingen van het FAVV, de douane en onze klanten in te vullen. Een constructieve samenwerking staat centraal.” 

Dankzij de expertise van DKM en de zeer uiteenlopende mogelijkheden bij Keurpunt, zijn wij ervan overtuigd dat we zo onze klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden!