Nuttige documenten

Alle nuttige documenten

Overzicht preferentiële overeenkomsten en douane-unies

Acces 2 Markets – Woordenlijst

Traces – (Trade Control and Expert System)

Aanvraag GLLP

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle trending douane inzichten

Laatste
douane inzichten

Afgelopen jaar zetten we bij DKM een samenwerking op met AP Hogeschool. Dankzij deze samenwerking, en via werkplekleren, bieden wij jonge douanedeclaranten een opleiding aan en brengen we hen alle kneepjes van het douanevak bij. Onze eerste douanedeclaranten in opleiding zijn Ismail en Alessandro, twee gedreven personen die zich voor de volle 100% inzetten voor DKM. En zij leveren graag het bewijs dat de job van een douanedeclarant allesbehalve saai is!
Sinds 2021 hebben we bij DKM een samenwerking met AP Hogeschool. Dankzij deze samenwerking en via werkplekleren, leiden wij jonge douanedeclaranten op en brengen we hen alle kneepjes van het douanevak bij.
Vanaf maandag 1 november 2021 geldt er een nieuwe regeling voor de afhaling van containers onder douanetoezicht die in de Ruimte voor Tijdelijke Opslag (RTO) van ATO staan.
Sealogis Freight Forwarding Belgium is een filiaal van Sealogis Groupe. Het Belgische filiaal is gespecialiseerd in internationaal transport, freight forwarding en logistiek. En bij internationaal transport komen ook heel wat douaneformaliteiten kijken. En voor die formaliteiten doet men bij Sealogis Freight Forwarding Belgium beroep op de expertise van DKM Customs.