Wij denken steeds een stapje verder

DKM is, mede dankzij haar jarenlange ervaring en pioniersrol, dé referentie in Vlaanderen voor douaneformaliteiten. Wij fungeren als vertrouwenspersoon en doen dit op een 100% onafhankelijke en neutrale manier.

Onze persoonlijke aanpak en vooruitstrevende digitalisering is er op gericht onze klanten te ontzorgen en de gebruiksvriendelijkheid van onze workflow en tools te optimaliseren.

Één van onze grootste sterktes is het online track & trace platform. U kunt uw zendingen op de voet volgen via ons online douaneplatform. Gebruiksvriendelijk, snel te consulteren en volledig op maat van u, onze klant. U vindt er al uw aangiftes terug, in real time, samen met uw originele aanvraag en alle bijhorende stukken.

Snel, correct en efficiënt
customs management

Naast het snel, correct en efficiënt opmaken van de nodige documenten, gaan wij telkens een stapje verder. Wij geloven sterk in geoptimaliseerd ‘customs management’. Correcte aangiftes waarbij u minimaal moet betalen, vormen daarbij onze drijfveer. U kan ons verder inschakelen voor alle mogelijke douanegerelateerde consultancyopdrachten.

Als Authorised Economic Operator (AEO) genieten we het volste vertrouwen van de douanediensten. Wij loodsen u probleemloos door het ingewikkeld geheel van internationale handel en douaneregelgeving. Als u echt wilt zakendoen zonder grenzen, dan gaat u in zee met DKM Customs.

Zee en luchtvaart
DKM is thuis in alle grote Belgische (lucht)havens. Hebt u zendingen die via Nederland, Frankrijk, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk passeren? DKM heeft overal betrouwbare partners ter plaatse.

Wegtransporten en binnenlandse bedrijven
Ook binnen België helpen we uw zendingen vlot verlopen. Onze persoonlijke dienstverlening is uw garantie om op elk moment de juiste vergunningen te hebben. We zoeken actief mee naar de beste oplossing voor uw specifieke transportnoden. Op elk moment en voor elk project.

Great things in business are never done by one person, they’re done by a team of people

Naast de jarenlange ervaring van de twee zaakvoerders beschikt DKM Customs over een hooggekwalificeerd team van twaalf medewerkers. Alle gespecialiseerde kennis zit in eigen huis. Dit gemotiveerd team staat u iedere dag bij met het snel en vlot afhandelen van de douaneformaliteiten.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen, vlakbij de haven. Ook in Zeebrugge hebben we een bedrijfstak. 

Partnerships op
lange termijn

DKM Customs bouwde op enkele jaren tijd een ruime en gediversififieerde klantenportefeuille op. Wij werken voor expeditie- en logistieke bedrijven, maar ook voor verladers. Tal van bekende productie- en distributiebedrijven doen beroep op onze diensten.

Bij elk klant streven we naar een partnership op lange termijn, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Zowel kleine en middelgrote ondernemingen als multinationals voelen zich thuis bij onze persoonlijke service.

Geografisch mikken wij op klanten uit Belgie, Nederland en Duitsland die zowel invoeren, uitvoeren als doorvoeren via zee-, lucht- en wegtransport.

Hebt u liever iemand ‘in House’? Ook dat kan! Deze persoon verricht bij u ter plaatse al het nodige voorbereidend werk en kan rekenen op de mankracht en kennis in de backoffice in Antwerpen.

Specifiek advies op maat nodig? DKM ondersteunt u bij alle douane specifieke zaken.

Kwaliteitsgarantie dankzij het Europese label van Authorized Economic Operator.

Aan de slag
bij DKM

Join a dedicated team with loads of expertise. Helpt u mee onze klanten te ontzorgen tijdens elke schakel van hun import- of exportverhaal? Bekijk onze openstaande vacatures.