Online track en trace in de kijker

Bij DKM begrijpen we dat onze klanten zelf hun dossiers willen opvolgen en terugvinden. Om deze reden bieden we een gratis track en trace systeem aan.

Hoe werkt het online track en trace systeem?

Elke klant kan via onze website naar zijn/haar “client portal” gaan. Dit vindt u rechts bovenaan onze website. Onder client portal staan alle documenten die wij voor onze klanten hebben opgesteld. Dit gaat over zowel de import-, export- als transitdocumenten.

Via client portal is het niet alleen mogelijk om uw documenten te raadplegen, u heeft ook de mogelijkheid om de status van een inklaring in real time te volgen. Op deze manier heeft u meteen een rechtstreekse update over de douanerechten, BTW en eventuele andere kosten (zoals anti-dumpingrechten en milieurechten) die aan uw zending zijn verbonden. Simpelweg kan u ook al uw zendingen op de voet volgen. Gebruiksvriendelijk, snel te consulteren en op maat van u, onze klant.

Andere zaken die u hier kan terugvinden zijn de factuur, paklijst, B/L enzovoort en voor dossiers die langer geleden zijn, heeft u de mogelijkheid om te zoeken op containernummer.

Heeft u vragen? Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen.